Det kan være ensomt at arbejde som tekstforfatter (eller copywriter. Den del vender vi tilbage til*)

Mange af os er selvstændige eller ansat i virksomheder, hvor vi ikke har andre tekstforfattere at tale med om vores udfordringer, sejre og kæpheste. Selv som copywriter på marketing- eller reklamebureau kan det være svært at få al den sparring, man har lyst til.

Derfor mødes vi i Tekstforfatterhulen. Her kan vi være lige så nørdede, som vi har lyst til.

Både den gratis Facebookgruppe og podcasten drives af tekstforfatter Per Andreasen. Her deler han og andre tekstforfattere ud af erfaring, indsigt og gode råd til dig, der også vil leve (endnu bedre) af copywriting.

*Nogle kalder sig copywritere. Andre kalder sig tekstforfattere. Vi har det til fælles, at vi arbejder med kommercielle tekster. Derfor kommer de to titler til at blive brugt, som vinden blæser. I nogle afsnit vil vi også tale om forskellen, hvis vi ser én.

Om værten Per Andreasen

Lige siden dansklæreren i gymnasiet slog Per (som skriver det her og derfor skifter til førsteperson nu) i hovedet med en stak afleveringer og bad mig læse min egen op, har jeg elsket at skrive.

Det har ført til arbejde som onlineredaktør i onlinemediernes unge dage, magasinredaktør, journalist, PR-fyr og meget mere.

Undervejs tog jeg mig også en journalistuddannelse på DMJX i Århus og snusede til statskundskab som meritstudie på Aarhus Universitet.

Jeg har altid haft svært ved at holde mig til én ting. Forklaringen bag det kan du blandt andet høre mere om i det første podcastafsnit nedenfor.

  • 2015 flygtede jeg fra journalistikken over på et reklamebureau. Her lærte jeg hurtigt en masse om, hvordan journalistikken kan bruges – og hvor den skal pakkes langt væk – i reklamebranchen

  • 2017 blev jeg selvstændig og sugede straks til mig af viden om copywriting, forretningsudvikling og meget mere fra mine nye venner, jeg mødte gennem The Copywriter Club (TCC). Det var især amerikanske copywritere, som jeg stadig holder kontakten med så tit som muligt.

  • 2021 lancerede jeg Tekstforfatterhulen med inspiration fra TCC for at skabe et værdifuldt fællesskab for danske copywritere.

  • 2022 nedlagde jeg min enkeltmandsvirksomhed og stiftede Forwertz ApS – et lille brandbureau med fokus på branding og marketing, der passer til mine og min medstifters værdier.

Herunder kan du finde nogle af de andre podcasts, jeg har været gæst på.
billedet viser Per Andreasen foran sin computer og podcast-mikrofon

Interview med Linda M. Perry om at blive diagnosticeret med ADHD som voksen og opdage, hvorfor mange mindset-strategier ikke virker.

Mindset First podcast.

Samtale med copywriters Chris Collins og Aly Goulet om styrken i faglige fællesskaber – især for freelancere.

Freelanceology podcast.

Samtale med Linda M. Perry om hvordan du kan bruge alter ego-effekten til at skabe dig et stærkt brand.
 

Samtale med Michel Bech Winckler om branding og gode værktøjer (surprise, det er netværk igen).

K-rådgiver podcast.